Tillverkning

Dedikerat Företag

Aston Sweden AB är en aktör som verkar inom fästelementsbranschen som tillverkare av skruv och diverse andra fästelselösningar.

Som ett företag inom fästelementbranschen med global räckvidd, har vi specialiserat oss dels på att tillverka skruv i automatiska kallstukningsmaskiner, och dels på lackering av skruv i höghastighetslinjer som vi utvecklat själva i våra labb.

Eget Labb

Vi är ett företag med många konkurrensfördelar, framförallt vårt egna labb som låter oss skapa specialiserade produkter av hög kvalitet med vårt personliga godkännande.

Labbet låter oss ligga i framkant inom teknik, och därmed kan hjälpa kunden med tekniska specifikationer och analys för att ta fram precis de infästningar dem behöver.

Hjärta & Själ

Vi är stolta över vårt hantverk och den personliga touchen våra produkter har. Varje produkt är 100% tillverkad på ASTON i Sverige, med eventuell design och teknik från våra partners på Red Horse, Danmark.

Vi uppnår vår personliga touch tack vare våra medarbetare som jobbar hårt och dedikerat – och vi har alltid minst en verklig person tillägnad till att ansvara för alla delar i vår verksamhet, för att låta den mänskliga faktorn höja oss över våra konkurrenter.