Kvalitetsarbete

Störst Men Alltid Nära

Vi är mycket mer än bara tillverkare, vi är ett brett och tekniskt företag som erbjuder skillnad till våra kunder – som existerar i många branscher från bygg och konstruktion, till industri och mer. Genom att ta del av vår professionella infästning blir du en del av vårt vinnande koncept – vi ger dig en stadig grund att stå på så du kan uppnå dina mål och drömmar lättare.

Med vår tekniska konsultation erbjuder vi unika möjligheter till våra kunder som passar deras specifika behov, och skapar nya problemlösningar.

Labbet är en del i detta. Personlig närvaro under produktionen och med våra kunder ger oss erfarenhet varje dag och kortare beslutsvägar. Vi på ASTON ger dig både hållbara och unika varor, och skulle påstå att detta är vår bästa egenskap som gör oss konkurrenskraftiga.

Vi siktar inte bara på att vara bäst, vi är störst i världen på pulverlackering av infästningar.

Med hjälp av kunskap och designs från vårt moderföretag Red Horse kan vi tillämpa våra kompetenser på bästa sätt.

Vi har mångårig erfarenhet av att lackera diverse ämnen, i stora som små mängder. Samtidigt som vårt arbete håller kvalitet i världsklass så är vi aldrig för långt borta från våra rötter, och kan alltid erbjuda skruvar i ovanliga färger för alla byggplatser.